Použitie verejných prostriedkov - zabezpečenie hospodárnosti, efektívnosti a účinnosti - Konvalinková, Iveta
Základný axióm rozpočtového hospodárenia. Pojem subjekt verejnej správy a verejné prostriedky. Vykonanie predbežnej finančnej kontroly.