Riadenie neziskovej organizácie - Hrašková, Dagmar
Pojem neziskový sektor a neziskové organizácie. Spôsoby poskytovania priamej finančnej podpory štátu neziskovým organizáciám a spôsoby poskytovania nepriamej finančnej podpory štátu.