Educating racionality: assessing master rationality motive in future teachers - Hanák, Róbert, 1979-
Stanovich a jeho nový tripartitný model reflexnej mysle Master Rationality Motive Scale, ktorým meria motiváciu k racionálnemu správaniu. Primárne rozdelenie výsledkov výskumu na pricípe racionalita versus intuícia. Základným nedostatkom budúcich pedagógov je nedostatok kritického myslenia. Návrhy na vylepšenie škály MRM.