Jak družstevní záložny vnímají bankovní dohled ČNB - Janda, Josef
Názory vybraných obchodných riaditeľov a predsedov predstavenstva niektorých družstevných záložní v Českej republike k súčasnej politike Českej národnej banky a jej zásahov do podnikateľskej činnosti záložní v ČR.