A szellemi szabadfoglalkozás - gazdasági és etikai vetületei Szlovákiában - Foltínová, Alžbeta
Pojem slobodné povolanie. Slobodné povolania na Slovensku. Právna regulácia. Ekonomický prínos slobodných povolaní. Etický princíp podnikania v slobodnom povolaní.