Marketingový mix verejnej správy - Lieskovská, Vanda, 1961-
Marketingové nástroje vo verejnej správe a zvýšenie prospešnosti a užitočnosti služieb poskytovaných verejnou správou. Uplatňovanie marketingu je spojené s marketingovými nástrojmi tvoriacimi marketingový mix verejnej správy.