Proposed Construction of an Unmanned Research Vehicle - Daneshjo, Naqibullah, 1964-
Opis štruktúry a udržateľného dizajnu prieskumného bezpilotného lietadla (UAV alebo dron). Objasnenie aktuálnych problémov zariadneia, jeho využitie a budúci smer vývoja. Popisy a obrázky jednotlivých komponentov vozidla.