Hodnotenie slovenských podnikov pomocou skóringovej funkcie - Harumová, Anna, 1955-
Modely využívané na hodnotenie finančenej výkonnosti podniku. Skóringová funkcia, ako dôležitý nástroj hodnotenia podniku. Vedecké metódy skúmania dát pri tvorbe modelu na hodnotenie podniku.