Financování příspěvkových organizací v kultuře a dopady změn zákonných parametrů na reálné zobrazení ekonomiky organizací tohoto typu - Dvořáková, Jana
Problémy nedostatočného financovania príspevkových organizácií v kultúre v Českej republike. Analýza na príklade regionálnych divadiel v Českej republike.