Využívanie miestnych daní na podporu a usmerňovanie využívania kultúrneho dedičstva v miestnych pamiatkových rezerváciách na Slovensku - Kalamárová, Martina
Hodnotenia využívania nástroja miestnych daní, ktorý má potenciál byť miestnymi samosprávami aplikovaný pri usmerňovaní a podpore využívania nehnuteľného kultúrneho dedičstva v záujme rozvoja obce. Využívanie miestnych daní uvedeným smerom a návrh opatrení na zlepšenie súčasného stavu v záujme kultúrneho dedičstva mestských pamiatkových rezervácií na Slovensku.