Vybrané problémy analýzy vnější ekonomické rovnováhy - Pour, Jiří
Pojem vonkajšia ekonomická rovnováha. Faktory, ktoré ovplyvňujú saldo bežného účtu. Problematika udržateľnosti vonkajšej rovnováhy. Faktory ovplyvňujúce udržateľnosť vonkajšej rovnováhy.