Entrepreneurial Business and Economics Review Scientific Quarterly
Multidisciplinárny a multikontextuálny časopis, zameraný na ekonómiu, manažérsky výskum a podnikanie konkrétnych podnikateľských subjektov a aspektov podnikania. Prepája teóriu a prax v rôznych oblastiach ekonomiky a manažmentu. Zahŕňa strednú a východnú Európu a rozvíjajúce sa trhy.