Globalization of the World Economy and the Impact of China's Expansion on the Competitivness of EU - Baláž, Peter
Globalizácia svetovej ekonomiky a dopady čínskej expanzie na konkurencieschopnosť EÚ. Pozícia Číny v globálnej ekonomike. Dopad PZI Číny na zmeny v medzinárodnom obchode. Dopad PZI Číny na ekonomické záujmy EÚ. Strategické ambície Číny v EÚ.