Srbsko - promarněná šance EU při boji za nezávislost na dovozu plynu z Ruské federace Serbia - Jankovič, Vukica
Analýza súčasnej situácie na trhu s plynom v Európe. Závislosť Európskej únie na dovoze plynu z Ruskej federácie. Možnosti ako znížiť túto závislosť.