Inovace v přípravě kariérových změn - Beck, Jiří
Pojem karéra a druhá karéra. Zmeny kariéry. Age management. Vek človeka v ekonómii. Hypotéza životného cyklu. Zmeny v chápaní blahobytu. Oblasti potenciálných inovácií v príprave novej kariéry.