Nad vládním návrhem zákona o kybernetické bezpečnosti - Fuchs, Jiří
Naliehavosť potreby zabezpečiť kybernetickú bezpečnosť. Európske a historické súvislosti vládneho návrhu zákona o kybernetickej bezpečnosti. Pojem kyberpriestor.