Práce s virtuální měnou v běžné praxi - Čejp, Vlastimil
Praktické aspekty držania virtuálych mien a problematika bežného platobného styku s využitím bitcoinu. Úvaha nad možnosťou nových bankových služieb v oblasti virtuálnych mien.