Mandátna zmluva - Slaninková, Katarína
Mandátna zmluva upravuje uskutočnenie istej obchodnej záležitosti. Uzatvára sa medzi dvoma podnikateľskými stranami - mandantom a mandatárom. Odplata ako podmienka platnosti mandátnej zmluvy. Vypovedanie mandátnej zmluvy. Pracovná zmluva vs. mandátna zmluva, rozdiely. Vzor mandátnej zmluvy.