Zvýšenie pokuty za nelegálne zamestnávanie - Žuľová, Jana
Nelegálne zamestnávanie a výška pokuty. Kontrolná činnosť na úseku nelegálneho zamestnávania. Formy nelegálneho zamestnávania. Štatistiky z Národného inšpektorátu práce.