Možnosti a príležitosti malých a stredných podnikov pri využívaní Dunaja s aplikáciou na vlastné podnikové stratégie - Drobcová, Lenka, 1976-
Významné faktory ovplyvňujúce súčasné ekonomické dianie. Legislatívne a ekonomické prostredie. Príležitosti pre malé a stredné podniky v oblasti dopravy. Európska podpora rozvoja Dunajskej vodnej cesty. Integrovaný akčný program pre vnútrozemskú vodnú dopravu. Stratégia Európskej únie pre podunajskú oblasť. Dunajská os.