Investment and Growth Interrelations Transformation (by the Example of Slovakia) - Vidová, Jarmila, 1967-
Otázka štátnych investícií, teoretické výsledky. Pozornosť sa zameriava na analýzu investičného procesu v slovenskej ekonomike prostredníctvom indikátora tvorby hrubého fixného kapitálu a skúma závislosti medzi jeho tvorbou a hospodárskym rastom.