Keď zamestnanec urobí chybu - Rolková, Monika
Na chybu by sme mali pozerať ako na príležitosť na zlepšenie a výzvu skúsiť veci znova. Chyby ako cesta k inováciám. Manažéri by mali tolerovať inteligentné zlyhania, aby sa ľudia mohli poučiť z vecí, ktoré neurobili optimálne a posunuli sa ďalej vo svojom poznaní. Slobodné firmy.