Dunajská stratégia z pohľadu Slovenskej republiky - Čerešňák, Dušan
Dunajská stratégia, jej vznik a úlohy. Slovenská pozícia k Dunajskej stratégii. Prioritná oblasť 4 - Obnova a zachovanie kvality vôd.