Surovinová politika v zemích EU - Kavina, Pavel
Zmeny, ktoré nastali v krajinách tretieho sveta na svetovom trhu s nerastnými surovinami vplyvom modernizácie. Top Ten nerastných surovín z hľadiska svetových rezerv. Produkcia vysoko strategických komodít.