Medzinárodná komisia pre ochranu Dunaja a Dunajská stratégia: spolupráca a podpora krajín povodia Dunaja - Závadský, Ivan
Ciele a aktivity MKOD. Aktivity v súlade s Dunajskou stratégiou. Synergia medzi MKOD a Dunajskou stratégiou.