Oplatí sa viesť pohovor behaviorálnou metódou? - Kováčová, Petra
Vedenie pohovorov prostredníctvom behaviorálnej metódy, ktorá je založená na predpoklade nášho správania, ktoré o nás povie oveľa viac ako slová. Otázky zamerané na zručnosti a schopnosti kandidátov pomocou konkrétnych príkladov.