Integration of quality levels in knowledge acquiring and skills development in educational process - Hajduová, Zuzana, 1974-
Vyhodnotenie úrovne kvality akvizície vedomostí a rozvíjania zručností na Podnikovohospodárskej fakulte EU v Bratislave. Výskum v oblastiach predmetov matematika a cudzie jazyky, ktoré sú obsahom prijíamcích skúšok na fakultu.