Aby úver firmu nezruinoval - Líšková, Caroline
Posúdenie všetkých atribútov pri zabezpečovaní externého financovania podnikateľského zámeru prostredníctvom úveru či pôžičky. Správne rozhodnutia podnikateľov medzi rôznymi ponukami financovania svojich projektov od úverov až po pôžičky.