Ako to vlastne je s prepúšťaním odborárov? - Beracka, Ondrej
Ustanovenia Zákonníka práce, ktoré sa dotýkajú postavenia zástupcov zamestnancov, tradične nazývaných odborármi. Ukončenie pracového pomeru so zamestnancom, ktorý má takéto postavenie.