Kvalita pitnej vody na Slovensku - Karácsonyová, Monika
Legislatívne predpisy v oblasti pitnej vody. Ukazovatele kvality pitnej vody a ich limity. Kontrola kvality pitnej vody. Prehľad veľkých a malých zásobovaných oblastí v SR. Kvalita pitnej vody v SR v roku 2012.