Kvalita pitnej vody a jej právna úprava v Maďarsku - Vargha, Márta
Právna úprava pitnej vody v Maďarsku. Kľúčovými otázkami v oblasti kvality pitnej vody sú chemickí znečisťovatelia geologického pôvodu, hlavne arzén, bór a amónium. Súčasný Národný program zlepšenia kvality pitnej vody vyrieši tieto problémy do roku 2015 prostredníctvom cielených investícií.