Rozvoj ovocinárstva a zeleninárstva použitím mikrozávlah - ako príležitosť pre rozvoj vidieka Dunajského regiónu - Rehák, Štefan
Voda pre biosféru, poľnohospodárstvo a vidiecku prosperitu krajín Dunajského regiónu. Klimatické zmeny. Závlahy ako faktor reštrukturalizácie a udržateľného hospodárenia na pôde.