Relativní majetková práva (závazky) podle nového občanského zákoníku - Pokračování výkladu - Rejmont, Vladimír
Pokračovanie článku z predchádzajúceho čísla o relatívnych majetkových právach podľa nového občianskeho zákonníka Českej republiky. Zmluvy uzatvorené takzvaným adhéznym spôsobom.