Svaz účetních - spolupráce s evropskými profesními organizacemi - Králová, Magdaléna
Hlavnými cieľmi českého "Svazu účetních" v súčasnosti, je prispieť k rozvoju a skvalitneniu účtovníckej profesie a dosiahnutie úrovne porovnateľnej s krajinami Európskej únie. Systém certifikácie je realizovaný s expertmi z britskej The Association of Chartered Certified Accountans - ACCA.