Analýza hospodárskej situácie v regiónoch SR - Kvetan, Vladimír
Charakterizovanie hospodárskej situácie v regiónoch SR. Podnikanie v regiónoch je analyzované podľa podnikania živnostníkov a podnikov. Analýza je štruktúrovaná podľa miesta registrácie a kategórie činnosti živnostníkov a podnikov podľa krajov.