Vplyvy učenia sa a znalosti cudzích jazykov - Sztuková, Mária
Výhody používania angličtiny ako súčasného lingua franca. Efekty z naučenia sa ďalších jazykov. Jazyky ako nástroje spoznávania kultúry, histórie, etnografie a obohacujúce súčasne vnútro človeka. Výsledky výskumu týkajúce sa psychických zmien a zmien na mozgu spôsobených u ľudí učením sa cudzích jazykov.