Alternatívny spôsob konania v slovenskom trestnom práve procesnom s poukazom na europeizáciu trestného práva - Šmátrala, Jaromír
Alternatívny spôsob konania v trestnom práve procesnom, s upriamením sa na danú problematiku v rámci europeizácie trestného práva.