Russian system of higher profesional education: traditional form and after Bologna process - Dolgová, Tatiana
Porovnanie vysokoškolských odborných vzdelávacích systémov v Ruskej federácii. Zmeny vo vysokoškolských odborných vzdelávacích systémoch v Rusku spojené s Boloňským procesom.