Duration dependent rating migration model: real data application and cost of capital estimation - D'Amico, Gugliemo
Analýza vývoja kreditných ratingov na základe modelu závislom od časových úsekov. Model umožňuje ovládať efekty času, zohrávajúce podstatnú úlohu v dynamike ratingu. Možnosť výpočtu kapitálových výdavkov potrebných k financovaniu svojich aktivít. Dáta z historických databáz S&P.