Informačné technológie versus tradičný spôsob písania na papier - Meľsitová, Jolana
Výhody a nevýhody tradičného spôsobu zachytávania informácií v porovnaní s používaním najmodernejších informačných a komunikačných technológií, ako sú laptopy, notebooky a tablety. Argumenty psychológov, ktorí uskutočnili rôzne typy prieskumov v tejto oblasti.