Problematika hodnotenia vedomostí študentov - Kurdelová, Ľubica
Hodnotenie vedomostí študentov je široká a rýchlym tempom sa vyvíjajúca oblasť so silnou teoretickou a empirickou základňou. Kvalita vyučovacieho procesu v cudzom jazyku závisí od viacerých faktorov. Medzi najdôležitejšie môžeme zaradiť kvalitné ohodnotenie vedomostí študentov, testovanie a sledovanie dosiahnutých výsledkov študentov.