Moderná Európa na ceste dosiahnutia vedomostnej spoločnosti - Kováč, Filip
Stratégia hospodárskeho rastu Európa 2020 zameraná na inteligentný, udržateľný a inkluzívny rast. Efektívne nasmerovanie toku financií do vzdelávania a inovácií. Spolupráca akademickej, výskumnej a podnikateľskej sféry. Biela kniha Európskej komisie s podtitulom Vyučovanie a vzdelávanie - smerom k učiacej sa spoločnosti.