Prechod na cloud computing - Hamranová, Anna, 1957-
Problematika zvládnutia prechodu na cloud computing, otázky, ktoré treba riešiť a riziká, ktoré tieto činnosti prinášajú. Využívanie cloudových služieb on demand.