Prístup k informačnej bezpečnosti v malých a stredných podnikoch - Černý, Matej, 1982-
Čo je informačná bezpečnosť. Oblasti, v ktorých možno realizovať aplikáciu informačnej bezpečnosti - fyzická bezpečnosť, operatívna bezpečnosť, komunikačná bezpečnosť, sieťová bezpečnosť. Zaistenie informačnej bezpečnosti v podnikoch.