Aktuálne zmeny vybraných druhov daní v daňovom systéme SR - Kissová, Jana, 1979-
Zmeny v daňovom systéme SR, lepší výber daní a intenzívnejší boj proti daňovým podvodom. Vybrané druhy daní, charakteristika, vývoj sadzieb, spôsob výpočtu a aktuálne zmeny a dopady na podnikanie.