Návrh multimediálnej učebne pre potreby e-learningového vzdelávania - Knošková, Ľubica, 1965-
Vzdelávanie prostredníctvom informačno-komunikačných technológií. Cenová kalkulácia multimediálnej učebne. Analýza hardvérových a softvérových požiadaviek.