Starnutie je už tu - Lehuta, Michal
Znižovanie počtu ekonomicky aktívnych obyvateľov. Dlhodobé klesanie zamestnanosti. Postupné zvyšovanie dôchodkového veku a rastúca dĺžka života. Reforma dôchodkov vojakov a policajtov. Kritické zdravotníctvo. Rast nákladov na dlhodobú starostlivosť o starších ľudí.