Reforma štátnej správy v kontexte súčasných trendov - Neupauerová, Zuzana
Reformné procesy a financovanie systému verejnej správy Slovenskej republiky. Prebudovanie štruktúry a financovania systému verejnej správy na efektívnu, spoľahlivú a otvorenú (ESO) štátnu správu, je nevyhnutnou úlohou v snahe úspešne konsolidovať verejné financie.