For the dignity of Roma in Slovakia - Kováčová, Jaroslava
Zmeny, ktoré zavádza v programovacom období 2014 až 2020 EÚ s ohľadom na alokáciu ESF a ERDF. Úspech týchto pripravovaných projektov zameraných na zmiernenie sociálneho vylúčenia Rómov je rozhodujúcou otázkou pre Slovensko.