Verkürzung der Wartezeiten in der Luftfahreuginstandhaltungslogistik durch den gezielten Einsatz von RFID - Technologie - Dietrich, Christian
Skrátenie čakacej doby v logistike a údržbe lietadiel prostredníctvom využívania technológie RFID. Štruktúra, funkcie a spôsoby využitia technológie RFID. Normalizačné problémy techniky v kontexte medzinárodnej činnosti v leteckej doprave.